Käyttö- ja toimitusehdot

Tervetuloa ostoksille Mia Livin verkkokauppaan! Täältä löydät hyödyllistä tietoa tilauksen tekemisestä, toimituksesta- ja toimitusajasta. Luethan tuotevaihdoista ja palautuksista Vaihto- ja palautusoikeus-sivulta. Tutustuthan toimitusehtoihin huolellisesti, ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassamme.

Toimituskulut ja -tavat

Tilaukseesi lisätään toimituskulut automaattisesti valitsemasi toimitustavan mukaisesti. Toimitamme kaikki tilaukset paketteina, jolloin saat siitä aina seurantakoodin.

Postitus Suomeen*

 • Posti 5,90€
 • Postin Kotipaketti 9,90€

Kun tilauksesi loppusumma on yli 100 €, saat ilmaiset toimituskulut Suomeen ja EU-maihin (Postipaketti, ei koske kotiinkuljetuksia)!

Postitus EU-maihin ja EU:n ulkopuolelle*

 • Postin Priority Parcel -paketti 9,90€
  GLS Euro Business Parcel 9,90€
  DHL Express Worldwide (joihinkin Euroopan maihin) 9,90€

Lähetys EU:n ulkopuolelle 9,90€

*Lukuun ottamatta alkuperäisiä maalauksia, luethan maalausten tilaamisesta ja toimituksista Maalausten tilaus- ja toimitusehdot- sivuiltamme.

Posti säilyttää paketteja keskimäärin vain 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että Pakettiautomaateissa – tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Postilta saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Postin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Postin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme. Veloitamme varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 19€ suuruisen maksun meille aiheutuvien palautus- ja käsittelykustannuksien kattamiseksi.

 

Toimitusaika

Mia Liv toimittaa tilauksen mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Jätämme tuotteet kuljetukseen 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Pidätämme oikeuden toimitusaikojen muutoksiin erilaisten kampanjoiden aikana.

Jos jokin tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Klarna ja PayPal -maksujärjestelmiä. Voit valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun.

 

Verkkopankki- tai korttimaksut Klarna (Suomi)

 • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.
 • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.

Maksupalvelun tarjoaja

Klarna Bank AB (publ). Sveavägen 46, 111 34 Stockholm. Organization number: 556737-0431.

 

Maksa heti.

Kortti ja verkkopankkimaksut ilmestyvät muiden maksutapojen tavoin Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt aina kärryillä kuluistasi.

 • Maksamalla ostoksesi heti Klarnalla verkkopankki- tai korttimaksulla hyödyt seuraavanlaisesti:
  Maksat suoraan kassalla ilman, että sinun on annettava korttitietoja tai ylimääräistä salasanaa.
 • Voit luottaa siihen, että kyseisessä verkkokaupassa on turvallista tehdä ostoksia.
 • Ostoksesi ilmestyy Klarna-sovellukseen, jolloin pysyt aina kärryillä omista kuluistasi.

 

Klarna Payments—Maksa myöhemmin.

Maksa 14 päivän sisällä

Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa.

Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä

 • Maksuaika on 14 vuorokautta
 • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
 • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi
 • Kun valitset Klarnan Maksa myöhemmin -palvelun, asiakkaan ei tarvitse muistaa pitkiä ja monimutkaisia ​​pankki- tai korttitietoja.
 • Kun palaat takaisin ostoksille, sinut tunnistetaan. Henkilötiedot on esitäytetty valmiiksi.

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Luethan lisää palautusoikeudesta Palautusehdot-sivulta.

Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Maksun myöhästyessä Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 € ja viivästyskorkoa korkolain mukaan.

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista.

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Lisätietoa Klarnan tietoturvaselosteesta löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/tietosuoja

 

Pilko maksut

Osta nyt, maksa kuukauden päästä

 • Ei korkoa, jos saldo maksetaan kokonaan.
 • Asiakkaat maksavat ostoksensa ilman korkoa, jos tilauksen summa maksetaan kokonaisuudessaan tarjotun jakson aikana.
 • Maksa vähän kuukausittain. Voit maksaa suunnitelman mukaan siten, että osto maksetaan kokonaan esimerkiksi 12 kuukauden kuluessa. Halutessaan voit maksaa enemmän kerralla tai koko jäljellä olevan summan.
 • Maksa vähän silloin kun haluat. Ei määräaikaista sitoutumista: voit maksaa saldosi kokonaan tai maksaa vähimmäissumman kuukausittain (korkokuluja saattaa sisältyä).

 

Maksuaikaa jopa 36 kuukautta!

Eräpäivänä voit joko maksaa koko ostoksen ilman korkoa tai alkaa maksaa erissä kuukausittain korko mukaan laskettuna. Näet tuotteen kokonaishinnan ja kuukausittaiset vähimmäiskustannukset pilkkoessasi maksun haluamaasi aikaan. Maksun pilkkominen ei vaadi rekisteröintiä tai luottoilmoitusta. Voit päättää kassalla maksutapasi ja samalla näet kaikki kulut ja ehdot. Klarna lähettää sinulle joka kuukausi laskun, jonka voit maksaa pankkisiirrolla tai yhdellä painalluksella Klarna-sovelluksessa.

 

Tietoa Klarna maksutavasta

Luotonantaja on Klarna Bank AB (publ), yhteisötunnus 556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma. Klarna on luottomarkkinayhtiö, jota valvoo Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen (Box 7821, 103 97 Tukholma).

Klarnan yleiset luottosopimusehdot
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä info@mialiv.fi. Selvitämme asian Klarnan asiakaspalvelun kanssa.

 

PayPal, Suomi ja ulkomaiden maksut

 

Kansainväliset toimitukset
Toimitamme kansainväliset tilaukset yhteistyössä Postin, GLS: n tai DHL: n kanssa.
Tuotteiden hinnat sisältävät Suomen arvonlisäveron (24%).

Toimitusvaihtoehdot ja kustannukset

EU ja muu maailma 9,90 € * – ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille *
Arvioitu toimitusaika EU-maihin on 3–7 työpäivää ja muualla maailmassa 5–11 työpäivää. Paketti toimitetaan paikalliseen postitoimistoon (joissakin maissa paketti toimitetaan suoraan kotiovelle).

*Lukuun ottamatta alkuperäisiä maalauksia, luethan maalausten tilaamisesta ja toimituksista Maalausten tilaus- ja toimitusehdot- sivuiltamme.

 

Muuta huomioitavaa

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mia Liv käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Mia Liv sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmansille osapuolille. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan yllä mainittuihin ehtoihin liittyen. Lisätietoja asiakkaiden tietojen käsittelystä löydät Tietosuoja-sivuiltamme.

Force majeure: Jos näissä ehdoissa mainittujen velvollisuuksien täyttäminen ei onnistu ylivoimaisen esteen sattuessa (sodan, luonnon tapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan tapahtuman takia), tällöin ei asiakkaalla ole oikeutta saada korvausta Mia Liv Oy:ltä.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.