Tarinamme

Mia Liv syntyi unelmasta luoda jotain ainutlaatuista ja uutta skandinaaviseen muotoiluun ja taiteeseen.
”Taiteen kautta haluamme innostaa ja herättää tunteita ihmisissä. Kokoelma on luotu tuomaan iloa ja persoonallisuutta koteihin.”

Mia Livin perustivat siskokset Miia ja Annukka vuonna 2019.
”Me siskokset luomme yhdessä tehokkaan tiimin ja meitä yhdistää monien arkisten asioiden lisäksi aito intohimo työtämme kohtaan ja mikä hauskinta, olemme lähes aina yhtä mieltä asioista eikä niistä tarvitse kiistellä.”

Olemme saaneet lapsuudessa ihailla taidokkaan mummomme kädentaitoja niin kauniiden maalausten kuin käsitöiden muodossa. Myös äitimme on lahjakas käsillä tekijä ja olemme onnellisia kun taiteellisuus ja visuaalisuus on periytynyt myös meille.
Miia on harrastanut kuvataiteita ja maalausta lapsesta saakka ja intohimo abstraktiin taiteeseen syntyi vuonna 2011, kun Miia maalasi abstraktin maalauksen Annukalle. Annukan ystävät ihastuivat tauluun ja niin Miian maalausharrastuksesta on tullut hiljalleen rakas työ.
Annukalla on uskomaton kauneudentaju ja visuaalinen silmä. Hänen käsissään on yrityksemme markkinointi, somen sisältö ja visuaalinen ilme.

Miian mukaan abstrakti taide antaa vapauden luoda jotain kaunista, tutkia ja löytää uusia ulottuvuuksia värien kautta, ilman suunnitelmallisuutta. Juliste- ja maalauskokoelmamme sisältää kauniita ja puhuttelevia abstrakteja luomuksia. Julisteet on painettu taidokkaasti ekologiselle 170g premium matta paperille Euroopassa. Olemme halunneet panostaa ennenkaikkea tuotteiden laatuun, sillä painettua julistetta on vaikea erottaa alkuperäisestä maalauksesta. Julisteet on pakattu huolellisesti kauniiseen silkkipaperiin ja suojaputkeen.

”Maalaamalla käsittelen tunteitani ja maalaan unelmiani todeksi” ~Miia