Maalausten tilaus- ja toimitusehdot

Maalausten tilaaminen ja toimitus

Tilaustyönä tehtävien abstraktien maalausten tilaaminen

Teemme maalauksia myös tilauksesta asiakkaan toivomien mittojen ja värimaailman mukaisesti. Taulun hinta määräytyy tällöin sen koon mukaan. Tilaustyönä tehtävät maalaukset voi tilata Mia Liv nettisivujen tilauskaavakkeen kautta tai sähköpostitse info@mialiv.fi. Kaavakkeen lähettäminen täytettynä on aina alustava tiedustelu asiakkaan haluamasta taideteoksesta. Kaavakkeen täyttäminen ei sido ostamaan maalausta. Maalauksen tilaus vahvistetaan sähköpostitse suunnittelun edetessä. Suunnittelun pohjaksi voi lähettää tilauksen myöhemmässä vaiheessa esimerkiksi valokuvia, piirroksia tai muita inspiraatiokuvia. Taulujen valmistusta varten lähetettävään inspiraatiokuvaan asiakkaalla täytyy olla tekijäinoikeus tai kuva on ladattu yleisestä kuvapalvelusta (Pinterest, Instagram). Asiakkaaseen olemme yhteydessä ensisijaisesti sähköpostin kautta, mutta myös tarvittaessa puhelimitse. Ilman asianmukaisia yhteystietoja emme voi ottaa tilauksia vastaan. Sitoudumme suojaamaan asiakkaan tietoturvaa, emme luovuta tietoja ja valokuvia ulkopuolisille tahoille. Lue lisää asiakastietojen käsittelystä Tietosuoja-sivuiltamme.

Tilausteosten toimitusaika on noin 1-3 viikkoa maalauksen koosta ja tilaustöiden määrästä riippuen. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusaikaa esimerkiksi tilaustöiden suuren kysynnän vuoksi.

 

Saatuamme tilauskyselyn otamme yhteyttä asiakkaaseen mahdollisimman pian. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisen taideteoksen mittoineen ja värimaailmoineen; asiakkaan halutessa pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Lähetämme asiakkaalle ehdotuksen maalauksen värimaailmasta ja mitoista (voidaan suunnitella myös yhdessä) ja toimitusaikataulusta sekä hintatiedot. Tilaus otetaan ylös, kun asiakas vahvistaa tilauksen sähköpostitse.

Lähetämme maalauksesta ensimmäiset luonnoskuvat/ja videon sähköpostitse noin 1-2 viikon kuluttua.  Tarvittaessa voimme muokata vielä maalausta tässä vaiheessa. Pienet muutokset sisältyvät teoksen alkuperäiseen hintaan, mutta mikäli asiakas haluaa maalaukseen isompia muutoksia annamme muutoksesta hinta-arvion. Kaikki kuvat, niin verkkokaupassamme kuin asiakkaille lähetettävät, ovat Mia Livin omaisuutta. Kuvien julkaisemiseen on kysyttävä lupa. Mia Livin valmistamia maalauksia ja printtejä suojaa tekijäinoikeus. Taideteosten uudelleen painaminen, monistaminen, kopioiminen ilman Mia Livin lupaa on tekijäinoikeuden vastaista toimintaa.

 

Toimitustapa- ja hinta

Maalaukset toimitetaan tilaajalle Postin tai Matkahuollon välityksellä huolellisesti pakattuina. Asiakas saa lähetyksen jälkeen paketille seurantakoodin, jonka avulla voi seurata toimituksen kulkua. Suuret teokset toimitetaan Matkahuollon kautta. Tällä hetkellä maalauksia ei ole mahdollista noutaa itse.

Maalauksen hinta määräytyy sen koon mukaan ja tarjouksen lähetämme asiakkaalle sähköpostitse. Maksu- ja toimitustapa sovitaan asiakkaan kanssa etukäteen. Suuntaa antava taideteosten hinnasto: PRICELIST Original Paintings. Pidätämme oikeuden tuotteiden ja toimituskulujen hintojen muutoksiin.

Tilatut tuotteet ja niiden postikulut maksetaan kokonaisuudessaan ennakkomaksuna Mia Livin tilille. Maksutiedot lähetetään asiakkaalle sen jälkeen kun asiakas on hyväksynyt työn ja olemme yhdessä katsoneet sen olevan valmis toimitettavaksi. Ennakkomaksusuorituksen tulee näkyä tilillämme tai maksusta on toimitettava kuitti ennen mittatilaustyön valmistumista ja toimitusta. Asiakkaalle ilmoitettava taideteoksen hinta pitää sisällään alv 10 % ja postituskulut pitävät sisällään alv 24%. Myös osamaksu on mahdollinen. Tilattu tuote valmistetaan ja toimitetaan, kun tuotteen hinta on kokonaisuudessaan maksettu. Osamaksujen erät sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

 

Voit ostaa valmiita maalauksia suoraan verkkokauppamme kautta Taidemaalaukset- osiosta. Alla olevat toimitushinnat ja palautusohjeet koskevat myös valmiita teoksia. Toimituskulut lasketaan teokselle automaattisesti ostoskorissa. Maksutavat valmiisiin maalauksiin ovat samat kuin muille tuotteillemme. (Klarna, Paypal)

Toimitushinnat pitävät sisällään hyvin paketoidun paketin pakkaus- ja lähetyskulut (sis. alv 24%). Maalaus pakataan huolellisesti kuplamuoviin ja kustomoituun pahvilaatikkoon. Pahvilaatikko suojataan lopuksi aaltopahvilla.

  • Postipaketti ja Matkahuollon paketti tilaustaululle alkaen 20€.
  • Kotiinkuljetuksista perimme 5€ lisämaksun.
  • Suurempien maalausten toimitus 50€.

 

HUOM! Tilaustaulujen toimituskulut lasketaan aina taulun koon mukaisesti. Hinta ilmoitetaan asiakkaalle tarjouksen yhteydessä.

Posti säilyttää toimitettua pakettia 7 vrk ja matkahuolto 14 vrk. Noutamatta jääneestä ja meille palautuneesta paketista joudumme veloittamaan tilauksen postitus-ja palautuskulut, 19€.

Noutamatta jäänyt ja meille palautunut paketti voidaan toimittaa uudelleen asiasta sovittaessa. Tällöin asiakkaan on maksettava uudet toimituskulut.

 

Toimitusaika

Tilaustyönä tehtävien maalausten suunnitteluun, valmistukseen sekä kuivatukseen varataan aikaa noin 1-3 viikkoa. Toimitusaikataulu voi muuttua tilausten määrästä johtuen. Mikäli tilauksen yhdeydessä sovitussa valmistusajassa tai toimituksessa ilmenee ongelmia, ilmoitamme niistä asiakkaalle viipymättä.

 

Maalausten peruminen ja palautusehdot

Haluamme, että olet täysin tyytyväinen tilaustyönä tehtävään maalaukseen ja tarjoamme 7 päivän palautusoikeuden maalaukselle.

Pura lähettämämme maalaus pakkauksestaan huolellisesti ja säilytä kaikki pakkaukset, kunnes olet päättänyt, että olet tyytyväinen ostokseesi.

Alkuperäisen taideteoksen vastaanottamisesta lähtien sinulla on seitsemän (7) päivää aikaa päättää, pidätkö teoksen vai palautatko sen alkuperäisessä kunnossa Mia Liville. Olethan yhteydessä palautuksesta sähköpostitse info@mialiv.fi ennen maalauksen lähetystä takaisin.

Alkuperäisen, vahingoittumattoman teoksen palauttaminen:

  •  7 päivän kuluessa maalauksen vastaanottamispäivästä, ota yhteyttä sähköpostitse info@mialiv.fi ja kerro meille tilaustietosi ja syy, miksi haluat palauttaa teoksen.
  • Pakkaa maalaus uudelleen alkuperäisillä pakkausmateriaaleilla. Jos olet jo hävittänyt alkuperäisen pakkauksen, olet vastuussa samanlaisten pakkausmateriaalien ostamisesta, jotta taideteos voidaan lähettää Mia Liville turvallisesti. Autamme tarvittaessa sähköpostitse: info@mialiv.fi
  • Liitäthän palautuksen mukaan tilinumerosi maksun palautusta varten tai lähetät sen meille sähköpostitse.

Kun maalaus on saapunut varastollemme, käsittelemme palautuksesi ja maksu palautetaan suoraan tilillesi. Huolimattomasta pakkaamisesta aiheutuneita vahingoittuneita taideteoksia ei palauteta.

Pakkaamme tuotteet erittäin hyvin, joten kuljetusvauriot ovat harvinaisia. Tarkista paketin kunto jo sitä noutaessasi. Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, Postin/Matkahuollon asiakaspalveluun on tehtävä asiasta heti vahinkoilmoitus. Ota myös heti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@mialiv.fi. Ilmoitus viallisesta tuotteesta on tehtävä viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.