Lokakuu 2020

Tutustu Annukkaan!

29.10.2020

1BF4BA1E-6BE6-4837-B95A-8118271E3651

Hei!

Olen Annukka ja vastaan markkinoinnista Mia Livissä. Olen alunperin kotoisin Etelä-Lapista, mutta asunut jo nyt useamman vuoden Helsingissä.

Minulla on visuaalista silmää ja olen ottanut myös suurimman osan somessamme olevista kuvista. Olen erittäin kiinnostunut valokuvauksesta ja toivoisin, että minulla olisi enemmän aikaa siihen.

Mikä on roolisi Mia Livissä?

Vastaan Mia Livin markkinoinnista, tuotekehityksestä ja asiakassuhteista. Käsissäni ovat digitaalisen markkinoinnin kanavat sekä some. Jos minua pyydettäisiin kuvaamaan tyypillistä työpäivääni, se olisi markkinointikampanjoiden hallinta, julkaiseminen somekanavissa ja uusien yhteistyökumppaneiden etsiminen. Itse asiassa on hyvin vaikeaa kuvata tyypillistä työpäivääni, koska jokainen päivä on hyvin erilainen pienyrittäjälle.

Mitä teit ennen Mia Liviä?

Miia ja minä pidimme vuosia kahta sisustusliikettä: yhtä Oulussa ja toista Helsingissä. Ennen sitä opiskelin markkinointia Oulun yliopistossa ja työskentelin osa-aikaisesti asiakaspalvelussa eri kaupoissa.

Mistä harrastuksesta tai toiminnasta nautit tällä hetkellä erityisesti ja miksi?

Pandemian aikana emme valitettavasti voi tehdä kaikkea mitä haluaisimme. Lempiharrastukseni on ristisanatehtävien täyttäminen, jooga ja metsässä kävely. Näistä saan paljon voimaa ja ne auttavat minua rentoutumaan kiireisten päivien jälkeen.

Mikä on intohimosi?

Intohimoni on matkustaminen ja elämästä oppiminen sen kautta. Uskon, että matkustaminen paitsi innostaa, auttaa sinua kasvamaan ihmisenä ja saa sinut tuntemaan olevasi enemmän yhteydessä ympäröivään maailmaan.

Mikä on suosikkituotteesi Mia Liv -mallistosta?

On liian monta mistä valita, mutta jos minun pitäisi valita vain yksi, valitsen Splash-julisteen. Splashin luonnolliset sävyt sointuvat toisiinsa niin kauniisti, ja tuovat väriä sisustukseen. Pidän myös lennokkaista siveltimen vedoista, jotka näyttävät kuin aidoilta maaliroiskeilta.

Mikä on lempi mietelauseesi?

Niitä on kaksi (ja monia muita.)

“There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy.”

Pyrin muistamaan pysymään aina nöyränä ja nauttimaan elämästä täysin rinnoin, koska tietämyksemme todellisuudesta on luonnostaan rajallista ja edessämme on aina jotain odottamatonta, johon emme välttämättä itse pysty vaikuttamaan.

”If you stay positive in a negative situation, you win“
Uskon, että kun pysymme positiivisina, hyvät asiat ja hyvät ihmiset vetävät puoleensa.

Mistä olet kiitollinen?

Olen onnekas, että minulla on ihana rakastava perhe ja ystävät, jotka ovat aina kuuntelemassa, tukemassa ja antamassa neuvoja kun tarvitsen.
Terveydestä. Menetimme isämme muutama vuosi sitten vaikeaan sairauteen ja se viimeistään opetti kuinka elämästä ja hetkestä pitää nauttia tässä ja nyt.