Lokakuu 2020

Tutustu Miiaan!

22.10.2020

heli.mielonen-42

Hei!
Olen Miia, taiteilija ja suunnittelija Mia Livillä. Muutin alkuvuodesta perheeni kanssa Oulusta Lahteen, mutta uskon että matkamme jatkuu kohti pääkaupunkiseutua ensi vuonna. Haaveilen, että voisimme työskennellä päivittäin samalla paikkakunnalla Annukan kanssa.

Olen maalannut Mia Livin taidejulisteet ja -maalaukset sekä vastaan myös muiden tuotteidemme suunnittelusta. Olen iloinen, että onnistuimme saamaan taidejulisteista alkuperäisen maalauksen näköisiä; niitä on lähes mahdoton erottaa toisistaan!

Kuinka Mia Liv syntyi?
Meillä oli Annukan kanssa vuosia sisustusliike MIA Design Oulussa ja Helsingissä. Sisustusliikkeessä työskentely oli ihanaa, mutta samaan aikaan haaveissa on jo vuosia ollut päästä toteuttamaan itseään vielä enemmän ja luomaan jotain uniikkia ja ainutlaatuista skandinaaviseen sisustukseen ja taiteeseen.

Mistä saat inspiraation töihisi?
Ympäröivästä elämästä ja elämänkokemuksista. Minua inspiroi myös värien yhdistyminen toisiinsa ja niiden eri ulottuvuudet.

Kuinka kauan olet harrastanut kuvataiteita?
Lapsesta saakka. Etsin pitkään omaa suuntaa taiteessa kunnes löysin akryylimaalit ja abstraktin taiteen ja värit n.10 vuotta sitten.

Mikä on intohimosi?
Taiteen lisäksi musiikki. Kuuntelen musiikkia maalatessani, tyttäreni kanssa, lenkillä ja jopa saunassa! Olen ikuinen haaveilija ja musiikin avulla rentoudun täydellisesti. Ihailen myös artistien laulun lahjaa ja salaa toivon, että itsekin osaisin laulaa ja soittaa jotain instrumenttia.

Mikä on lempi tuotteesi Mia Livin valikoimasta?
Ehdottomasti True Blue I juliste. Syvän sininen sävy on niin kiehtova ja julisteen muotokieli on minun makuuni yksinkertaisen kaunis.

Mistä haaveilet?
Olen jo nyt kiitollinen kaikesta mitä olemme Mia Livin kanssa saavuttaneet. Haaveilen kuitenkin, että saisimme vielä enemmän tunnettuutta ja Mia Livin tuotteet löytäisivät paikkansa esimerkiksi jostain ihanasta pienestä kahvilasta.

Mistä olet kiitollinen?
Minulla on ihana rakastava perhe, josta olen hyvin onnellinen ja kiitollinen. Terveydestä. Menetimme isämme muutama vuosi sitten vaikeaan sairauteen ja se viimeistään opetti kuinka elämästä ja hetkestä pitää nauttia tässä ja nyt. Olen myös kiitollinen siitä rohkeudesta ja luovuudesta mitä minulle on suotu, että uskaltaa vain yrittää ja luottaa itseensä vastoinkäymisistä huolimatta.